Keuruulla itsenäisyyspäivän pääjuhla peruttu: ”Juhlan järjestäminen juuri nyt olisi liian riskialtista” - Koronavirus - Suur-Keuruu

Keuruulla itsenäisyyspäivän pääjuhla peruttu: ”Juhlan järjestäminen juuri nyt olisi liian riskialtista”

Yläkoulun tiloihin aiottua päiväjuhlaa ei haluta järjestää nykyisessä tartuntariskitilanteessa. Kaupunki odottaa avilta virallista ohjauskirjettä.

Vallitsevan koronatilanteen vuoksi Keuruulla ei järjestetä itsenäisyyspäivän pääjuhlaa, joka oli tarkoitus pitää perinteisine kahvitilaisuuksineen yläasteen kahviossa ja salissa.

3.12.2021 11:07

Keuruun kaupungin itsenäisyyspäivä pääjuhla ja sen yhteyteen aiottu kahvitilaisuus on peruttu. Tieto tuli kaupungilta perjantaina 3. joulukuuta aamupäivällä.

”Näin tosiaan päätimme, vaikka vielä ei ole Länsi- ja Sisä-Suomen avilta tullut ohjauskirjettä. Olemme seuranneet muiden maakuntien saamia avin linjauksia, ja Keuruulla juhlan järjestäminen juuri nyt olisi liian riskialtista”, kulttuurisihteeri Virva Asp pahoittelee.

Kaupunki seuraa, mitä tietoa viranomaisilta tulee itsenäisyyspäivän ulkoilmatilaisuuksista.

”Toivomme, että soihtukulkue ja seppeleenlaskut voitaisiin vielä pitää, mutta tällä hetkellä odotamme, mitä linjauksia tulee, ja tiedotamme niistä myöhemmin tänään tai viikonlopun aikana.”

Myös Multialla perinteinen itsenäisyyspäivän kansalaisjuhla on peruttu.

Tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos