Keuruulla todettu kaksi uutta koronavirustartuntaa – Altistuminen ollut mahdollista kahdessa ravintolassa ja kuntosalilla - Koronavirus - Suur-Keuruu

Keuruulla todettu kaksi uutta koronavirustartuntaa – Altistuminen ollut mahdollista kahdessa ravintolassa ja kuntosalilla

Altistumispaikoissa samaan aikaan olleita kehotetaan tarkkailemaan oireita ja hakeutumaan herkästi koronatestiin.

Seututerveyskeskus suosittaa maskin käyttöä myös rokotteen saaneille.

22.7. 13:27 | Päivitetty 22.7. 14:43

Keski-Suomen seututerveyskeskus tiedottaa, että koronapositiiviseksi todettu henkilö on ruokaillut Keuruulla ravintoloissa tartuttavuusaikanaan.

Altistuminen on ollut mahdollista seuraavissa paikoissa:

12.7.2021 Keuruun Vanha pappila noin kello 12–14.

16.7.2021 Hong Fa Keuruu noin kello 12–14.

Lisäksi altistus on voinut olla mahdollinen 12.7.2021 kuntosalilla Keuruun Sport centerissä kello 16.30–17.30.

Samaan aikaan paikalla olleita kehotetaan tarkkailemaan mahdollisia oireita ja hakeutumaan herkästi koronatestiin.

Keuruulla uusia tartuntoja, Multialla ja Petäjävedellä ei

Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen mukaan Keuruulla on todettu kaksi uutta koronatartuntaa. Tähän asti Keuruulla on ollut epidemian alusta alkaen 17 tartuntaa, mutta tänään torstaina tilastoihin on listattu Keuruulle kaksi uutta tartuntaa, jotka nostavat kokonaismääräksi 19.

Muuallakin Keski-Suomen sairaanhoitopiirin alueella on lähiviikkoina todettu uusia tartuntoja. Alueen ilmaantuvuusluku on 27,3. Suurin osa Keski-Suomen tartunnoista on todettu Jyväskylässä. Multialla ja Petäjävedellä ei ole todettu uusia tartuntoja.

Keski-Suomi on nousevasta ilmaantuvuusluvusta huolimatta edelleen epidemian perustasolla. Viime päivinä useat etelä-Suomen sairaanhoitopiirit ovat siirtyneet epidemian kiihtymisvaiheeseen ja joitakin rajoituksia on otettu käyttöön. Toistaiseksi Keski-Suomen sairaanhoitopiirin alueella ei ole voimassa mitään rajoituksia.

Koronarokotukset kuitenkin etenevät hyvää tahtia. Alta löytyvästä kaaviosta voit seurata rokotustilannetta Keuruulla ikäryhmittäin.

Tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainokset