Kokoontumisrajoituksiin tulossa lievennyksiä, kunhan koronaohjeita voidaan noudattaa - Koronavirus - Suur-Keuruu

Kokoontumisrajoituksiin tulossa lievennyksiä, kunhan koronaohjeita voidaan noudattaa

Keski-Suomessa saa 13.5. alkaen järjestää yli 50 henkilön yleisötilaisuuksia ja kokouksia, jos osallistujat todella voivat välttää lähikontaktit toisiinsa koronaohjeita noudattaen.

11.5. 15:58

Länsi- ja Sisä-Suomen aluehallintovirasto jatkaa yleisötilaisuuksien ja yleisten kokousten osallistujamäärän rajoittamista alueellaan ajalla 13.5.–1.6.2021.

Keski-Suomen, Vaasan ja Etelä-Pohjanmaan sairaanhoitopiirien kuntien alueilla osallistujamäärä rajoitetaan 50 henkilöön, mutta näillä alueilla voidaan 13.5. alkaen järjestää yli 50 henkilön yleisötilaisuuksia ja yleisiä kokouksia edellyttäen, että kaikkien toimintaan osallistuvien on tosiasiallisesti mahdollista välttää lähikontakti toisiinsa noudattaen OKM:n ja THL:n ohjeistusta.

Mikäli yleisötilaisuuksia ei voida järjestää turvajärjestelyin, ei niitä voida järjestää ollenkaan.

Pirkanmaan sairaanhoitopiirin alueella sekä Punkalaitumen kunnassa osallistujamäärä rajoitetaan enintään 50 henkilöön.

Uusi päätös korvaa ajalla 13.5. – 16.5.2021 aluehallintoviraston 26.4. antaman päätöksen.

Terveysturvalliset järjestelyt

Tapahtumia voi järjestää sallitulla osallistujamäärällä, jos ne pystytään järjestämään terveysturvallisesti Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen sekä opetus- ja kulttuuriministeriön ohjetta turvaetäisyyksistä ja hygieniakäytännöistä ja päätöksessä mainittuja edellytyksiä noudattaen.

Jotta rajoituksia ja suosituksia voidaan hallitusti purkaa, tämä edellyttää kaikilta vastuunkantoa voimassa olevien rajoitusten ja erityisesti suositusten jatkuvasta noudattamisesta.

Lähde: Länsi- ja Sisä-Suomen avi

Tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainokset