Perusterveiden koronarokotukset alkavat pian – Koronatilanne on rauhallinen seudulla - Koronavirus - Suur-Keuruu

Perusterveiden koronarokotukset alkavat pian – Koronatilanne on rauhallinen seudulla

Perusterveitä aikuisia ruvetaan pian rokottamaan koronaa vastaan.

6.5.2021 15:24

Koronatilanne on Keski-Suomessa thl:n torstain 6.5. tietojen mukaan rauhallinen. Kahden viime viikon aikana tapauksia on maakunnassa varmistunut 17 ja ilmaantuvuus on nyt 6,7 tapausta sataatuhatta asukasta kohti. Edeltävällä kahden viikon jaksolla tautitapauksia tuli ilmi 65 ja ilmaantuvuusluku oli 25,69.

Keuruulla on thl:n tietojen mukaan ollut yhteensä 17 koronatapausta ja Petäjävedellä 33 koko pandemian alusta lukien. Multia ei ole noussut thl:n kuntalistalle, jolla kerrotaan viiden tai useamman tautitapauksen kunnat.

Perusterveiden rokotukset alkamassa

Seututerveyskeskuksessa rokotusvuorossa ovat yli 16-vuotiaat riskiryhmään 1 ja 2 kuuluvat. He saavat Modernan ja Biontech-Pfizerin -rokotteita.

Yli 65-vuotiaista iso osa on rokotettu. Jos ei vielä ole saanut rokotusta ja sen haluaa, voi varata ajan sähköisesti tai soittaa numeroon 014 269 0540, maanantaista torstaihin kello 8–11.

Perusterveiden 60–64-vuotiaiden rokotukset on tavoitteena aloittaa ensi ja seuraavalla viikolla eli viikoilla 19-20. Aloitus riippuu rokotetoimituksista.

Tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos