Keski-Suomi edelleen koronan kiihtymisvaiheessa - Koronavirus - Suur-Keuruu

Keski-Suomi edelleen koronan kiihtymisvaiheessa

Keski-Suomen sairaanhoitopiirin alue pidetään edelleen kiihtymisvaiheessa, tiedottaa alueen koronanyrkki.

Koronanyrkkikin muistuttaa maskien käytön tärkeydestä, hyvästä käsi- ja yskimishygieniasta sekä turvavälien tärkeydestä.­

7.4. 15:49

Keski-Suomen alueellinen tartuntatautien johtoryhmä totesi kokouksessaan tiistaina 6.4. yksimielisesti, että vaikka epidemiologinen kokonaiskuva on koko sairaanhoitopiirin alueella rauhoittumaan päin, tilannekuvaa ei ole syytä vielä muuttaa.

Koronanyrkki totesi, että Länsi- ja Sisä-Suomen aluehallintoviraston antamat 10 henkilön yleisötilaisuuksien kokoontumisrajoitukset ovat edelleen voimassa, Jyväskylää lukuun ottamatta koko KSSHP:n alueella 30.4.2021 saakka.

Jyväskylän kaupungin oman poikkeusolojen johtoryhmän antamat tiukemmat eli 6 henkilön kokoontumisrajoitukset ovat niin ikään voimassa huhtikuun ajan. Kansalaisia muistutetaan edelleen myös maskien käytön tärkeydestä, hyvästä käsi- ja yskimishygieniasta sekä turvavälien tärkeydestä.

Rajoitusten jatkamisella pyritään siihen, että tilanne alueella pysyisi edelleen rauhallisena ja alueellisella tartuntatautien johtoryhmällä olisi mahdollista muuttaa KSSHP:n epidemiologista statusta ennen kesää.

Johtoryhmä arvioi KSSHP:n alueen epidemiologista tilannetta kokouksissaan viikoittain ja tekee siitä tarvittavat johtopäätökset.

Tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainokset