Koronaajanvarauksen puhelin on kiinni helmikuun loppuun - Koronavirus - Suur-Keuruu

Koronaajanvarauksen puhelin on kiinni helmikuun loppuun

Thl:n koronakarttapalvelu on takkuillut tiistaina 23. helmikuuta. Tuoreimmat tartuntaluvut ovat eiliseltä.

Thl:n ylläpitämän koronakartan tietojen päivittymisessä on ollut viiveitä tiistaina 23. helmikuuta. Keski-Suomen seututerveyskeskuksen koronarokotusajanvarauksen puhelinnumero on toistaiseksi suljettu.

23.2. 14:37

Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen ylläpitämän koronakartan tietojen päivittymisessä on ollut viiveitä tiistaina 23. helmikuuta. Tuoreimmat tartuntatiedot ovat maanantailta 22. helmikuuta.

Tartuntojen määrä Keuruulla 22. helmikuuta on epidemian alusta lukien yhteensä 12 ja Petäjävedellä 17.

Terveyden ja hyvinvoinninlaitoksen rokotusrekisterin mukaan Keuruulla ensimmäisellä annoksella rokotettuja 705 ja toisella annoksella142.

Multialla ensimmäisen rokoteannoksen saaneita on 54 ja toisen 14. Petäjävedellä ensimmäinen rokoteannos on annettu 218 henkilölle ja toinen 38 henkilölle.

Kaikkiaan Keski-Suomessa on ensimmäisen rokoteannoksen saanut 13 091 henkilöä ja toisen 3 .262.

Keski-Suomen seututerveyskeskuksen koronarokotusajanvarauspuhelin on suljettu helmikuun viimeisen viikon eli 28. helmikuuta saakka. Rokotusaikoja ei tällä hetkellä jaeta rokotteiden loppumisen vuoksi.

– Avaamme ajanvarauspuhelimen uudelleen, kun tiedämme, milloin saamme lisää rokotteita. Rokotetta on tullut selvästi vähemmän kuin ennakkoon ilmoitettiin, minkä takia jo annettuja aikoja on jouduttu osin siirtämään, seututerveyskeskuksesta kerrotaan.

Seututerveyskeskuksen rokotusajanvarauspuhelin on kärsinyt ruuhkautumisesta.

– Kaikkiin aikaisemmin jätettyihin soittopyyntöihin pyritään vastataan helmikuun loppuun mennessä.

Rokotukset ovat käynnissä jo varattujen aikojen perusteella yli 80-vuotiaille sekä vakavia perussairauksia sairastaville 65–69-vuotiaille.

Viimeisen 14 vuorokauden aikana Keski-Suomessa uusia raportoituja koronatapauksia on 125, kun sitä edeltävällä kahden viikon mittausjaksolla niitä raportoitiin 357. Keski-Suomen ilmaantuvuusluku 100 000 asukasta kohden on 49,4.

Valtakunnallisesti laboratoriokokein varmistuneita tartuntoja koko epidemian ajalta Suomessa on 22. helmikuuta tiedon mukaan 54 532. Ilmaantuvuusluku 22. helmikuulta 105,7, ja testejä on tehty lähes 3,2 miljoonaa.

Tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos