Keuruun Kivelän koululla korona-altistuminen – Viides luokka karanteeniin, oppilasateriat saa hakea sovitusti - Koronavirus - Suur-Keuruu

Keuruun Kivelän koululla korona-altistuminen – Viides luokka karanteeniin, oppilasateriat saa hakea sovitusti

Keuruun Kivelän koulun viidesluokkalaiset on määrätty karanteeniin 8.–16. helmikuuta, koska yksi luokan oppilaista on saanut koronatartunnan.

7.2. 9:45

Keuruulla Kivelän koulussa yhdellä oppilaalla on todettu koronatartunta. Tämän takia tartuntatautiviranomaiset ovat asettaneet koko viidennen luokan karanteeniin.

– Karanteeniin määrätyt oppilaat siirtyvät etäopetukseen ajalle 8.–16. helmikuuta, sanoo Keuruun sivistysjohtaja Marika Savukoski.

Kivelän koronatartunta tuli tietoon lauantaina 6. helmikuuta ja tuolloin tartuntatautiviranomaiset lähtivät selvittämään altistumisketjuja oltuaan yhteydessä koulun rehtoriin. Tämän jälkeen he ovat olleet yhteydessä oppilaiden perheisiin.

Kivelän koulun henkilökuntaa, kuten esimerkiksi viidennen luokan opettajaa ei ole toistaiseksi asetettu karanteeniin.

– Altistumiseen vaikuttaa muun muassa maskin ja visiirin käyttö. Viranomaiset arvioivat ja päättävät asiasta. Karanteenitilanne voi tietysti muuttua, sanoo Savukoski.

Karanteeniin joutuneille oppilasateriat

Etäopetuksessa oleville lapsille tehdään koulun keittiöllä oppilasateriat yhdeksi tai kahdeksi päiväksi kerrallaan riippuen keittiön resursseista ja huoltajille ilmoitetaan, mistä ja milloin ruoat saa noutaa.

Muutoin koulutyö Kivelän koulussa jatkuu huomenna maanantaina normaalisti.

– Jos esimerkiksi koulun henkilökuntaa määrätään karanteeniin täytyy tilannetta arvioida uudelleen, sanoo Savukoski.

Päivitetty jutun tietoja su 7.2.2021 kello 10.05

Tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainokset