Hannu Kostilainen

Kalastusseura Haapamäen Kalatirrit ry juhli lauantaina Höyryveturipuistossa toimintansa kuutta täyttä vuosikymmentä. Seura perustettiin vuonna 1957.

Juhlapäivän viralliseen ohjelmaan kuuluivat puheenjohtaja Ari Kaakkurin juhlapuhe ja sihteeri Mika Väleen historiakatsaus. Siinä Väle kävi läpi seuran toimintaa vuosilta 2007–2017. Juhlaan toivat tervehdykset kaupungin edustaja ja Haapamäen vaikuttaja Lauri Oinonen sekä naapurikunnan puolelta Vilppulan Pilkkijöiden Taisto Lumme. Kalastus -aiheisesta musiikista vastasi duo Raija Järvensivu - Hannu Joenniemi.

–Olen tyytyväinen juhlaan. Se onnistui mielestäni hyvin ja oli Kalatirrien näköinen. Palkitsimme myös seuramme toiminnan aktiiveja, Ari Kakkuri kertoo.

Palkitut: Suomen Vapaa-ajan Kalastajien (SVK:n:) kultaisella ansiomerkillä: Ari Kakkuri ja Mika Väle. SVK:n hopeinen ansiomerkki: Juha Virtanen ja Mauri Kakkuri, SVK:n pöytästandaari Juhani Pessinen ja Jouko Hakanen. Seuran kunniajäseniksi pyydettiin Olavi Murtomäki, Antero Miss ja Tenho Väle.

Juhlan virallisen osan jälkeen vuorossa oli seuran tarjoama ruokailu ja vapaata keskustelua, jossa moni aiempien kesien saaliskala sai varmaan lisäkiloja itselleen.


Kommentit (1)

  • Nimetön

    Taitaa olla kaikki perustaja jäseniä, Saiko kultaisen ansiomerkin suurimmalla verkkoluvulla,, Vai tuntuuko se vaan siltä. Nim entinen kalatirri.

Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Etusivullamme juuri nyt:

Sammio