Keskusteluja tekoälyn kanssa – Kari Kotiranta kysyi, tekoäly vastasi, ja niin syntyi mikrotietokoneiden varhaishistoriaa esittelevä kirja

Tiedetilallinen Keuruun Pihlajavedeltä avaa tuoreessa kirjassaan tekoälyn kehitystä ja pohtii myös omiin kokeiluihinsa perustuen sekä tekoälyn käyttömahdollisuuksia eri elämänaloilla että sen yhteiskunnallisia vaikutuksia.

Kari Kotirannan uuden kirjan Keskusteluja tekoälyn kanssa mikrotietokoneiden varhaishistoriasta kertova osuus on syntynyt nimenomaan keskustellen tekoälyn kanssa. Keskustelukumppaneina ovat olleet Microsoftin hakukoneeseen, Bing-selaimeen lisätty tekoälyosio sekä OpenAI:n tekoälyrobotti ChatGPT.

”Millaisen artikkelin kirjoittaisit uudesta kirjastani paikalliseen uutislehteen”, Kari Kotiranta kysyi tekoälyltä ja sai vastauksen:

”Lehden lukijoille tarjottaisiin mielenkiintoinen artikkeli, joka esittelee Kari Kotirannan uuden kirjan Keskusteluja tekoälyn kanssa ja sen keskeisiä teemoja. Tarkoitus on herättää lukijoiden mielenkiinto tekoälyn aiheeseen sekä antaa heille yleiskuva kirjasta.”

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos