Ilmoittaudu mukaan Avoimet puutarhat -tapahtumaan – Teemapäivä järjestetään 9. heinäkuuta

Avoimet Puutarhat tapahtuma tulee jälleen. Tapahtuma on vuosien varrelta tuttu Keuruullakin.

Suositun Avoimet Puutarhat -tapahtuman ilmoittautumisaika on nyt käynnissä.

Suositun Avoimet Puutarhat -tapahtuman ilmoittautumisaika on nyt käynnissä ja päättyy kesäkuun ensimmäisenä päivänä. Puutarhat avaavat ovensa yleisölle sunnuntaina 9. heinäkuuta pidettävänä teemapäivänä kello 12–17. Tänä vuonna jaetaan puutarhataitoja ja kuunnellaan puutarhan säveliä.

Toukokuu on parasta aikaa luoda oma profiili puutarhastaan tapahtuman sivuille ja ilmoittautua mukaan hyvän mielen puutarhatapahtumaan. Avoimetpuutarhat.fi -sivusto toimii lisäksi koko kesän puutarhamatkailusivustoina, jolloin vierailijoita voi saada näin halutessaan myös muina aikoina ilmoittautumalla puutarhamatkailukohteeksi.

Avoimet Puutarhat -tapahtuman tämän vuoden teema on Puutarhan sävelet. Niitä voivat olla luonnon äänet lintujen laulusta sirkkojen siritykseen. Kävijöitä kannattaa innostaa suunnistamaan puutarhan äänien perässä liikkumaan pihan eri osissa.

Tapahtuma kannustaa lisäksi järjestämään musiikkituokioita tai puutarhakonsertteja vierailijoiden iloksi. Monet tarjoavat lisäksi mahdollisuuden nauttia kahvihetkestä vihreyden keskellä tai kierrättää vieraita esitellen omaa harrastustaan ja jakaen puutarhavinkkejä. Erikoisohjelmista voi tehdä päivityksiä nettisivuille vielä ilmoittautumisajan päätyttyä kesäkuussa.

Viime vuonna tapahtuma oli ennätyksellisen suosittu, jolloin puutarhavierailuja oli sadoissa kohteissa lähes satatuhatta.

Ilmoittautuminen onnistuu helpoiten www.avoimetpuutarhat.fi -sivujen kautta ja jatkuu aina kesäkuun alkuun asti.

Tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos