”Kesää varten on tehty pitkiä päiviä” – Viikinhovin ravintola avaa ovensa vappuna Keuruulla

Muuramelainen Sami Törmänen palaa varusmiespalveluksen aikaiseen miljööseen yrittäjänä.

Yli 17 vuoden keittiöalan ammattilaisuuden jälkeen muuramelainen Sami Törmänen aloittaa hotelliyrittäjänä Viikinhovissa Keuruulla vapunpäivänä.

Keittiöalan moniottelija Sami Törmänen aloittaa uutena yrittäjänä Viikinhovissa Keuruulla vappuna 1.5. Huhtikuun viimeiset viikot ovat olleet hänelle pitkiä ja kiireisiä, mutta vapunpäivän brunssilla kaikki on valmista.

”Vaikka olen toiminut 17 vuotta keittiöalan ammattilaisena eri rooleissa, tämä on ensimmäinen kerta, kun alan työskennellä yrittäjänä. Vappubrunssin jälkeen seuraavana päivänä käynnistyy lounasruokailu. Perjantaisin ja lauantaisin tarjolla on á la carte -annoksia”, Törmänen sanoo.

Tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos