”Oivallinen syy kokoontua yhteen” – Keuruun Marttojen muotinäytöksestä ideoita kevään pukeutumiseen

Tapahtumalla tuetaan keuruulaista liike-elämää ja Ukrainasta sotaan pakoon lähteneitä.

Pirkko Laine, Annuli Merkku ja Maija Salo toimivat Keuruun Marttojen muotinäytöksen puuhanaisina.

Onko keltainen edelleen kevään kestosuosikkiväri? Sopiiko lila luomeen?

Tämä selviää Keuruun Marttojen tulevana lauantaina 22.4. järjestämässä keväisessä muotinäytöksessä tulevana lauantaina 22.4. Kimarassa. Tapahtuma kokoaa yhteen keuruulaisia vaate- ja kauneudenhoitoalan yrityksiä ja yrittäjiä esittelemään muun muassa kevään vaatemuotia, meikkitrendejä sekä terveys- ja hiustenhoitotuotteita.

Marttojen muotinäytöksellä on perinteitä aiemmilta vuosilta.

”Yhdistyksemme seuraa aikaansa ja pyrkii verkostoitumisen avulla järjestämään tapahtumia eri aiheista. Tällaisia muotinäytöksiä on pidetty jo ennen koronavuosia. Naiset ovat aina olleet keväisin kiinnostuneita muotitrendeistä ja siitä, mitä puetaan ylle. Se on oivallinen syy kokoontua yhteen. Tarkoituksena on kertoa keuruulaisille, että miten hyvä ja monipuolinen yrityselämä paikkakunnallamme on”, kertoo Pirkko Laine Keuruun Martoista.

Tapahtuman mannekiineina on tuttuja keuruulaisia kasvoja. Juontajina toimivat Maija Salo ja Annuli Merkku.

Muotinäytöksessä järjestetään myös arpajaiset, joiden tuotto käytetään lyhentämättömänä Ukrainasta sotaa pakoon lähteneiden hyväksi. Paikan päältä voi ostaa ukrainalaisten naisten tekemiä käsitöitä ja leivonnaisia.

”Martat on perhekeskeinen yhdistys, jolle avuntarpeessa olevat henkilöt ovat yksi toiminnan lähtökohta. Meillä ei ole mitään sitä vastaan, että oman kylän yrityselämä voi hyvin. Se on hyväksi meille kaikille.”

Tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos