Hengellisiä swing-klassikoita ja tunnettuja suomalaisia – Dixie Bear Band konsertoi Petäjäveden kirkossa

Keuruulainen svengimusiikkiyhtyeen kirkkokonserttiohjelma sisältää leppoisan hyväntuulista ja puhuttelevan harrasta soitantaa.

Dixie Bear Band on 11-jäseninen keuruulainen svengimusiikkiyhtye, jonka musiikilliset esikuvat juontavat dixien ja swingin kulta-aikoihin viime vuosisadan alkupuolelle.

18.3. 9:00

Dixie Bear Band Keuruulta konsertoi Petäjäveden kirkossa tulevana sunnuntaina 19. maaliskuuta.

Konsertin järjestävän Petäjäveden seurakunnan kanttorin Leena Giers-Koljosen mukaan luvassa on svengiä ja harrasta tunnelmaa koskettavalla sykkeellä.

”Dixie Bear Band on 11-jäseninen svengimusiikkiyhtye, jonka musiikilliset esikuvat peilaavat dixien ja swingin kulta-aikoihin viime vuosisadan alkupuolelle. Yhtyeen muusikot ovat mestarillisia instrumenttiensa taitajia, joista monille on kertynyt kymmeniä soittovuosia useissa eri kokoonpanoissa”, Giers-Koljonen esittelee.

Petäjäveden kirkossa yhtye esittää varta vasten kirkkokonsertteihin laaditun ohjelmiston. ”Hengellisiä swing-klassikoita ja yhtyeelle sovitettuja tunnettuja hengellisiä kappaleita, esimerkkinä vaikkapa Lasse Mårtensonin Jumala rakastaa maailmaa”

”Konsertin nimikkokappale When the saints go marching in on kerrassaan riemastuttavaa kuultavaa. Ja kaiken kaikkiaan yhtyeen soitanta on leppoisan hyväntuulista ja samalla puhuttelevan harrasta. Sopii ehdottomasti koko perheelle!” Giers-Koljonen sanoo.

Yhtyettä johtaa lapualainen muusikko-säveltäjä Jukka Lumme. Laulusolistina kuullaan Ida Jokelaa.

Dixie Bear Bandin When the saints go marching in -konsertti alkaa Petäjäveden kirkossa sunnuntaina 19. maaliskuuta kello 14.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos