Sinkut paljaana -ohjelman kolmannella kaudella nähdään keuruulaisväriä

Ohjelmassa näyttävästä ulkonäöstään tunnetut naiset menevät sokkotreffeille täysin laittautumatta. Jokaisessa jaksossa käsitellään päähenkilölle tärkeää teemaa.

Sinkut paljaana -ohjelmassa näyttävästä ulkonäöstään tunnetut naiset menevät sokkotreffeille täysin laittautumatta.

14.3. 13:45

Sinkut paljaana -ohjelmassa näyttävästä ulkonäöstään tunnetut naiset menevät sokkotreffeille täysin laittautumatta – ilman meikkiä, hiustenlaittoa tai näyttäviä vaatteita ja asusteita. Naiset paljastavat treffikumppaneilleen meikittömät kasvonsa, mutta ovat samalla paljaana myös sisäisesti. Jokaisessa jaksossa käsitellään päähenkilölle tärkeää teemaa, joka on totuttu näkemään häpeällisenä, luonnehtii Yle tiedotteessaan.

Ohjelman juontajana ja sinkkujen tukena toimii Yle Kioskin Emma Karasjoki, joka on tuonut nuorten naisten haasteita ja ulkonäköpaineita esiin jo pitkään. Sinkut paljaana -ohjelmassa sosiaalisen median vaikuttajat näyttävät itsestään sen toisen, haavoittuvaisemman puolen. Sinkkujen erilaiset, rankatkin elämäntarinat ja taustat haastavat myös katsojan tutkiskelemaan omia ennakkoluulojaan. Realitysarja päivittää totuttua naiskuvaa viihteen keinoin.

Kolmannen kauden sinkut ovat näyttävästä ulkonäöstään tunnettuja naisia. Helsingissä kuvatussa ohjelmassa nähdään keuruulaistaustainen, rohkeaa somesisältöä tekevä kahden lapsen äiti Jonna Merta, kauneudenhoitoalalla työskentelevä reality-tähti Meiju Koskela, vuoden 2021 Wellness-mallikilpailun voittaja Roosaliina Sunikka, seksi- ja erotiikka-alalla toimiva Melissa Stén, eläinten pelastustyöstä nauttiva, toipuva anorektikko Lola Pähkinämäki ja suomalais-marokkolainen tanssija-laulaja Sofia “Fiia” Mäkinen.

Yle luonnehtii Mertaa tiedotteessa herkäksi naiseksi kovan kuoren alla.

Uhkea ja näyttävän näköinen 30-vuotias Jonna Merta on kahden lapsen äiti, joka tekee rohkeaa sisältöä some-tililleen. Vahvasti tatuoitu Jonna kuvailee itseään herkäksi naiseksi kovan kuoren takana.

“Mulla on tämmöinen hoivavietti, että haluan parantaa rakkaudella.” Merta sanoo.

Sinkut paljaana -ohjelmassa Jonna kertoo kaksisuuntaisesta mielialahäiriöstään, ja miten se on vaikuttanut hänen elämäänsä, ja miten hän nykyään pärjää sairauden kanssa. Jonna vetää puoleensa pahoja tyttöjä ja poikia ja toivoo kumppanikseen itsevarmaa ja huumorintajuista ihmistä.

Sinkut paljaana 3 esitetään televisiossa huhtikuussa.

Tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos