Taitoluistelijat teroittavat jälleen luistimiaan – kolme keuruulaista sisarusparia osallistuu maaliskuun kilpailuun

Kotiseurasta on mukana yksitoista taitoluistelijaa, joista kaksi ensimmäistä kertaa.

KeuPa HT taitoluistelijat järjestää kutsukilpailut 12. maaliskuuta. Tämänkertaisissa kilpailuissa kotihallin jäällä nähdään runsaasti keuruulaisia taitoluistelijoita. Harjoituksiltaan kuvaan ehtivät takarivissä vasemmalta Iivari ja Reija Majamäki sekä Emma ja Maija Mäkelä, eturivissä vasemmalta Staffan ja Sofie Kauppila.

8.3. 19:30

KeuPa HT Taitoluistelijat järjestää Keuruun jäähallissa tähtisarjojen kutsukilpailut sunnuntaiaamuna 12. maaliskuuta. Paikalle odotetaan lähes 50 kilpailijaa viidestä seurasta, Keuruulta, Jyväskylästä, Laukaasta, Heinolasta ja Nurmijärveltä.

”Nyt ovat vuorossa pienemmät kilpailut kuin syksyllä 2022. Suurimmalle osalle seuramme luistelijoista sunnuntain kilpailut ovat tämän kauden viimeiset”, KeuPa HT Taitoluistelijoiden päävalmentaja Riikka Tullila kertoo.

Seuran omia taitoluistelijoita kilpailuun osallistuu poikkeuksellisen paljon, peräti 11.

Erityistä näissä kisoissa on, että mukana on kolme keuruulaista sisarusparia, Staffan Kauppila ja Sofie Kauppila, Maija Mäkelä ja Emma Mäkelä sekä Iivari Majamäki ja Reija Majamäki. Ensikertalaisina osallistuvat Maija Mäkelä ja Staffan Kauppila.

Kilpailusarjoja on kymmenen. Nuorten kilpailusarjat ovat Tintit, Minit, B-silmut, Taitajat, Tähtisilmut, Tähtidebytantit, Tähtinoviisit ja Tähtijuniorit. Aikuiset kilpailevat sekä vapaaohjelmalla että taiteellisella ohjelmalla.

Tintti-sarjaan osallistuvilta arvioidaan vain suoritus. Muiden sarjojen osallistujat saavat laajennetun tähtiarvioinnin. Kilpailuissa noudatetaan Suomen taitoluisteluliiton sääntöjä.

Muutama KeuPa HT Taitoluistelijoiden luistelija tekee vielä ennen kauden päättymistä kisamatkan Riihimäelle lauantaina 1. huhtikuuta.

KeuPa HT Taitoluistelijat järjestää kevätnäytöksen Keuruun jäähallissa sunnuntaina 2. huhtikuuta.

Lue lisää: Ennätyspisteet kaikille järjestävän seuran kilpailijoille – KeuPa HT isännöi taitoluistelijoiden kutsukilpailuja

Lue lisää: ”Ensi askel maajoukkuepolulle” – KeuPa HT:n taitoluistelijoita osallistuu valtakunnalliselle leirille

Lue lisää: Taitoluistelijoille ennätyspisteitä kotijäällä – Tähtisarjojen kutsukilpailut kisattiin Keuruun jäähallissa

Lue lisää: Katso video: Kotikilpailut toivat menestystä KeuPa HT:n taitoluistelijoille – ”Paras kilpailusuoritukseni tähän mennessä”

Lue lisää: Pienen seuran voimainponnistus: Taitoluistelukilpailut virtuaalisesti

Tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos