Burleskia silmille, tanssimusiikkia korville – musiikkicabaree tuo viihdettä talven keskelle Keuruulle

Burleskiesitysten lisäksi illan viihdyttäjinä toimivat kaksi tanssimusiikkia esittävää orkesteria.

Burleskiesityksen takaa löytyvät kansainvälisen tason burleskiesiintyjät Cin D. Skye ja Rosetta Sweet.

22.2. 19:00

Kulttuurin keuruulainen moniottelija Seppo Liimatainen järjestää tulevana lauantaina 25.2. viihdeillan, joka Keuruulla harvinainen. Hotelli Keurusselän tanssisalin lavalle nousevat kansainvälisen tason burleskiesiintyjät Cin D. Skye ja Rosetta Sweet.

”Burleskin tyylilajeja on olemassa paljon. Tässä esityksessä tanssiesitykset ovat perinteistä burleskia. Molemmat burleskitaiteilijat esiintyvät yhdessä ja erikseen illan orkestereiden kanssa”, Liimatainen kertoo illan ohjelmasta.

Illan ohjelmanumeroista vastaavat burleskiesiintyjien lisäksi jazzbändi SAMS sekä kymmenhenkinen tanssimusiikkiorkesteri Suklaasydän, joissa molemmissa Liimatainen soittaa percussioneita.

”Vaikka SAMS on nelihenkinen jazzyhtye, soitamme tuttua suomalaista 1950–1970-luvun tanssimusiikkia, kuten tekee myös Suklaasydän. Kaikki illan musiikkikappaleet ovat tunnistettavia ja tanssittavia.”

Liimatainen tunnetaan Keuruulla aiemminkin järjestetyistä musiikkitapahtumista. Burleski-ilta piti toteuttaa jo muutama vuosi sitten, mutta koronapandemia esti kokoontumiskielloillaan tapahtuman.

”Pandemian aikana, kun isot tapahtumajärjestelyt olivat jäissä, oli aikaa miettiä, millaisia tapahtumia kokoontumiskieltojen jälkeen voi järjestää. Tämä burleskiohjelma syntyi alkuperäisen tanssimusiikki-illan kylkiäiseksi ja lisänumeroksi. Ajattelin, että kun aletaan tehdä tapahtumaa, tehdä sitten kerrallaan isosti.”

Tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos