Oletko vanginnut joulutunnelmaa jo valokuviin? – Suur-Keuruu kerää lukijoiden jouluaiheisia otoksia julkaistavaksi joulun aikaan

Suur-Keuruu kerää jouluaiheisia lukijoiden kuvia julkaisemista varten. Kuva voi olla vaikka lemmikkieläimistä, lapsista tai jouluisesta kodista. Tässä kuvassa koirakaverukset Merka ja Rasse ovat päätyneet poseeraamaan joulukuusen eteen.

20.12.2022 12:09

Joulutunnelma on vallannut jo monet meistä. Jouluaatto kolkutteleekin jo aivan nurkan takana, joten mikä sen parempaa kuin tunnelmoida nyt lähestyvää juhlaa.

Suur-Keuruu kerää lukijoiden jouluisia kuvia kuvakoostetta varten, jotta voisimme yhdessä heittäytyä tunnelmallisen juhlan pyörteisiin. Oletko ottanut jouluisen kuvan esimerkiksi lapsista, lemmikkieläimistä tai vaikka joulutunnelmaa henkivästä kodistasi tai pihastasi?

Voit lähettää kuvasi meille sähköpostitse osoitteeseen toimitus.suurkeuruu@sanoma.fi.

Liitä viestiin tiedot siitä, kuka kuvan on ottanut ja lyhyt kuvateksti. Lähetäthän vain itse ottamiasi kuvia tai kuvia, joiden lähettämiseen sinulla on lupa. Jos kuvassa on lapsia, muistathan varmistaa lasten huoltajilta, että kuvaa saa käyttää Suur-Keuruun verkossa sekä paperilehdessä.

Ihanaa joulun odotusta kaikille!

Tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos