Keuruulaisille tuttu Mikko Mäkeläinen laulaa joulun tunnelmista tyttärensä kanssa Keuruun kirkossa

Joulukauteen päästään virittäytymään marraskuun viimeisenä sunnuntaina.

Mikko Mäkeläinen ja hänen tyttärensä Emelia Mäkeläinen laulavat joululauluja Keuruun kirkossa marraskuun viimeisenä sunnuntaina.

Keuruulaisille moninkertainen tuttavuus Mikko Mäkeläinen laulaa joululauluja Keuruun kirkossa yhdessä kuusivuotiaan tyttärensä Emelia Mäkeläisen kanssa sunnuntaina 27. marraskuuta.

”Emelia on odottanut konsertteja jo kesästä asti, ja kalenterista on laskettu yhdessä päiviä konserttiin. Tänä vuonna täytyy muistaa ottaa nenäliina mukaan, sillä oman lapsen laulu herkistää”, Mäkeläinen kertoo.

Keuruu on tullut Mäkeläisille tutuksi, sillä Emelia-tyttären isoäiti on Keuruulta lähtöisin. Keuruulla asuu edelleen tyttären isomummo ja muita sukulaisia.

Tilaisuus on osa Näin sydämeeni joulun teen -joulukonserttien sarjaa, joka on kuulunut Mäkeläisen jouluperinteisiin lähes 20 vuoden ajan. Ohjelmistossa kuullaan tunnettuja, keuruulaistenkin rakastamia joululauluja, samoin kuin uutta joulumusiikkia.

Syksyllä isä ja tytär tekivät äänitteen, jolta konsertissa kuullaan Jukka Kuoppamäen Aavistuksen. Laulu kuuluu tyttären suosikkeihin. Levyttäminen oli Mäkeläisille ikimuistoinen.

”Oli ihana seurata vierestä, miten intoa täynnä ja silmät kirkkaana loistaen Emelia iloitsi pitkän harjoittelun tuloksesta.”

Kappaleen Ääni taivaasta Mäkeläinen on tehnyt äitinsä muistolle.

Mäkeläinen säestää lauluja kitarallaan. Pianossa ja harmonikassa kuullaan Samuli Jokista.

Mäkeläisen joulukausi kuluu työn merkeissä. Joulukonserttien lisäksi hän esiintyy useissa pikkujouluissa ja muutamilla tanssikeikoilla.

Mäkeläinen on konsertoinut Keuruulla useasti aikaisemminkin.

Tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos