Keuruun kirkkoon kaksi kuoroa ja lähes viisikymmentä laulajaa Etelä-Pohjanmaalta – Poliisit laulavat keuruulaisille

Etelä-Pohjanmaan poliisilaulajat vierailee Keuruun kirkossa ensimmäistä kertaa. Kampraatti on laulanut keuruulaisille aikaisemminkin.

Etelä-Pohjanmaan poliisilaulajat ja Ilmajoen musiikkiopiston sekakuoro Kampraatti konsertoivat Keuruun kirkossa lokakuun viimeisenä sunnuntaina. Kuva on Seinäjoen Lakeuden ristin kirkossa järjestetystä konsertista vuodelta 2009.

22.10. 17:30

Etelä-Pohjanmaan poliisilaulajien ja Ilmajoen musiikkiopiston sekakuoro Kampraatin yhteiskonsertissa Keuruun kirkossa sunnuntaina 30. lokakuuta kuullaan muun muassa Ahti Sonnisen sovitus Anders Odheliuksen virrestä Koska valaissee kointähtönen vuodelta 1745 sekä Toivo Kuulan kuorosovitus Wäinö Havaksen virteen On kaunis synnyinmaamme vuodelta 1938.

Ohjelma päättyy kahden kuoron yhteisesti esittämään kappaleeseen Synnyinseutu, joka tunnetaan myös Heprealaisten orjien kuorona Verdin oopperasta Nabucco. Kuoro-osuuksien välissä kuullaan Keuruun seurakunnan tervehdys ja lauletaan seurakuntavirsi.

Molempia kuoroja johtaa Ilmajoen musiikkiopiston rehtori emeritus, diplomilaulaja Arto Risku. Säestyksestä vastaavat director cantus Risto Lehtinen ja musiikinopettaja Liisa Metsä-Ketelä.

Seinäjoella kotipaikkaansa pitävä Etelä-Pohjanmaan poliisilaulajat on perustettu vuonna 1985. Jäseniä kuorossa on 25. Poliisilaulajat konsertoi enimmäkseen Etelä-Pohjanmaalla mutta on esiintynyt myös Euroopassa ja Yhdysvalloissa.

Ilmajoen musiikkiopiston Kampraatti-kuoro on perustettu 1979. Laulajia on 35 niin Ilmajoelta kuin sen lähikunnista. Keuruulla aikaisemminkin vieraillut Kampraatti esittää sekä kirkkomusiikkia että klassista ja viihteellistä musiikkia ja on saavuttanut palkintoja niin Suomessa kuin Euroopassa.

Konsertin järjestävät Keuruun seurakunta, Etelä-Pohjanmaan poliisilaulajat ja Kampraatti. Osa konsertin tuotosta lahjoitetaan Keuruun seurakunnan nuorisotyölle.

Tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos