Olympialuistelija Mika Poutala ja uutisankkuri Keijo Leppänen vierailevat Keuruulla

Paikallisten seurakuntien yhteisessä tapahtumassa keuruulaisuus saa näkyä ja kuulua.

Keijo Leppänen ja Mika Poutala vierailevat Keuruulla lauantaina. Miestentapahtuma on osa seurakuntien yhteistä missiotapahtumasarjaa.

12.10. 8:00

Uutisankkuri Keijo Leppänen ja olympiapikaluistelija Mika Poutala vierailevat Keuruun helluntaiseurakunnassa lauantaina 15. lokakuuta.

Miestentapahtuma on osa kuukauden mittaista valtakunnallista missiotapahtumaa, jota Keuruun seurakunta, helluntaiseurakunta ja vapaaseurakunta toteuttavat yhteistyössä. Lauantain teemana on isänä oleminen, ja illassa haetaan vastausta kysymykseen, onko isä johtaja vai juoksupoika.

Leppänen toimii MTV3-kanavan uutisankkurina. Hän kirjoittaa myös kirjoja, joista tunnetuimpia lienee Mika Häkkinen – Mestarin paluu (Otava 2005). Poutala toimii mentorina ja osallistuu kunnallispolitiikkaan.

Tervehdyksen kuulijoille tuo Keuruun eläkkeellä oleva kirkkoherra Ossi Poikonen. Tapahtumaa isännöivät helluntaiseurakunnan pastori Kenneth Karppinen ja Ison Kirjan konferenssikeskuksen johtaja Marko Halttunen.

Musiikista vastaa Kimmo Kypärä bändeineen. Kahvit tarjoaa Keuruun kaupunki. Osallistujilla on mahdollisuus saunoa ja uida Keuruun uimahallissa.

Miestentapahtumia on järjestetty Keuruun helluntaiseurakunnassa vuodesta 2018 lähtien.

Mika Poutala vieraili Keuruun miestentapahtumassa ensimmäisen kerran vuonna 2018.

Tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos