Todellinen tapahtumien viikonloppu Keuruulla –Syysmarkkinat, konsertteja, tanssi- ja teatteriesityksiä, taidenäyttelyjä

Syysmarkkinat ovat perinne, jonka koronatilanne katkaisi pariksi vuodeksi. Tänä syksynä järjestäjät ovat koonneet runsaan kattauksen ohjelmaa ja tapahtumia.

Syysmarkkinat järjestetään parin vuoden tauon jälkeen tulevana lauantaina monipuolisine ohjelmineen.

22.9. 16:00

Kahden vuoden tauon jälkeen vanhan Keuruun alueella Kamanan ja pappilan pihapiirissä pidetään jälleen syysmarkkinat lauantaina 24. syyskuuta.

Kojuissa on tarjolla paikallisia tuotteita, kuten leivonnaisia ja käsitöitä. Partiolaisten paistopisteellä myydään makkaraa ja vohveleita. Myös Vanha Pappila ja Pappilan Taverna ovat avoinna.

Ohjelmaan on tarjolla koko perheelle ulkopelien, lampaiden rapsuttelun ja Keuruun Marttojen työnäytöksen myötä. Tapahtumassa voi myös vuokrata kanootin, tutustua kirjastoautoon ja tavata KeuPa HT:n edustajia.

Musiikista vastaa lauluyhtye Semiseco, joka esiintyy iltapäivällä.

Keuruun museossa voi tutustua Svetlana Ruohon ja Tanja Koskisen, taiteilijanimeltään Tatjana Swanin taidenäyttelyyn sekä Seija Sipposen 90-vuotisjuhlapäivän kunniaksi koottuun käsityönäyttelyyn. Vinttigalleriassa voi tutustua myös Keuruun Marttojen historiaan, joka ulottuu vuoteen 1936.

Mukaan on hyvä varata käteistä. Paikoitustilaa on rajoitetusti, ja parhaiten alueelle pääsee jalkaisin. Tapahtuman järjestävät paikalliset yrittäjät ja Keurusseudun partiolaiset.

Keuruun pääkirjastossa voi tutustua Pirjo Koukkulan eläinaiheisiin teoksiin.

Kimarassa on tarjolla musiikillinen viikonloppu afrikkalaisin rytmein ja suomalaisin sävelin. Viihteellistä musiikkitarjontaa riittää hotelli Keurusselässä ja Haapamäen höyryveturipuistossa.

Sunnuntaina Keuruun kirkossa järjestetään urkujen 120-vuotisjuhlakonsertti.

Tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos