Reppu joka selkään keräyksellä hankitaan koulutarvikkeita vähävaraisille – iloa kaikenikäisille koululaisille

Reppu- ja koulutarvikekeräyksellä halutaan varmistaa jokaiselle lapselle koulutaival, jota käydä hymyssä suin.

Reppu joka selkään -kampanja kerää vähävaraisten perheiden lapsille ja nuorille koululaisille reppuja ja tarvikkeita. Kuvituskuva.

14.7. 9:00

Jännittävä koulutie alkaa pian monella uudella koululaisella, mutta kaikilla heistä ei välttämättä ole varaa uusiin koulutarvikkeisiin tai reppuihin. Vähävaraisten perheiden lasten huuto on kuultu ja siihen on vastataan jo kuudetta kertaa järjestettävällä Reppu joka selkään -kampanjalla.

Vähävaraisia perheitä auttavan Hope-yhdistyksen ja Pohjois-Hämeen Osuuspankin yhteiseen keräykseen voi kuka tahansa tehdä reppu- tai penaalilahjoituksen. Lahjoittajien toivotaan pakkaavan repun siististi ja lahjoitettavien reppujen olevan uusia.

"Kaikilla on oikeus käydä koulua iloiten, ja pienillä teoilla voidaan saada aikaan merkityksellisiä kokemuksia. Haluamme kiinnittää yhdessä Hopen kanssa huomiota lapsiperheiden avuntarpeeseen ja kannustaa myös asiakkaitamme hyviin tekoihin, sanoo OP Pohjois-Hämeen myyntijohtaja Paula Berggren kampanjan tiedotteessa.

Hopen toiminnanohjaaja Nora Nederström kertoo saaneensa asiakasperheiltä paljon kiitollista palautetta. Iloisia kohtaamisia on syntynyt vuosien varrella jatkuvasti.

Yhteistyö koululaisten hyväksi koetaan tärkeäksi, sillä kaikille halutaan mahdollistaa mieluisa koulutaival. Tarvikkeilla on suuri merkitys kouluintoon, minkä vuoksi myös mahdollisuus omaan reppuun on tärkeä. Uusi reppu varmistaa myös sen, että lapsi voi tuntea samanarvoisuutta ikäistensä parissa.

"On tärkeää, että voi olla oman ikäisensä omalla tyylillään. Koulunaloittajien lisäksi myös vanhemmat oppilaat kaipaavat mieleisiään tarvikkeita”, Nederström muistuttaa tiedotteessa.

Jo kuudennen kerran järjestettävän keräyksen tavoitteena on ilahduttaa kaikenikäisiä koululaisia kautta maan edellisten viiden vuoden tapaan. Aiempina vuosina lahjoituksia onkin saatu huikea määrä.

Keuruulla, Mänttä-Vilppulassa, Juupajoella ja Orivedellä lahjoitukset voi toimittaa heinäkuun aikana OP Pohjois-Hämeen konttoreihin niiden aukioloaikoina.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos