Punnosen talolla tapahtuu – Runoutta, musiikkia ja kohtaamisia

Punnosen talon heinäkuu on kulttuurintäyteinen.

Punnosen talossa tapahtumaa riittää koko heinäkuun ajaksi.

7.7. 8:00

Punnosen talo on heinäkuussa kulttuurin keskipiste kun kulttuuritoimen ja Keuruun Taiteilijaseuran yhteisiä tapahtumia järjestetään pitkin heinäkuuta.

Koko heinäkuun kestävää Taiteilijaseuran kesänäyttelyä pääsee katsomaan päivittäin kello 11–16.

Lue lisää: ”Taidetta ei ole teos, vaan kokemus teoksen ja katsojan välillä” – Keuruun taiteilijaseuran kesänäyttely valtasi Punnosen talon

Sunnuntaina 10. heinäkuuta juhlitaan valtakunnallista Suomen kuvataiteen päivää. Päivää voi viettää muun muassa Punnosen talon pihapiirissä kaikille avoimen maalaustapahtuman merkeissä. Opastamassa on arvostettu taiteilija Juhani Järvinen.

Punnosen talolla vietetään perhepäivää torstaina 7. heinäkuuta jolloin luvassa muun muassa kuvaseikkailu musiikkipedagogi Leena Ahtin johtamana.

Perhepäivä toimii Punnosen talon kulttuuritorstai -tapahtumaketjun aloittajana. Heinäkuun jokaisena torstaina Punnosen talolla vietetään toistaan erilaista kulttuuripäivää.

14. päivä luvassa on runoutta, kun kirjailija-runoilija Fanny Torro tulee pitämään eräänlaista runopajaa, jossa luodaan runoja sanomalehdistä leikellen. Runon iltapäivä jatkuu Seppo Liimataisen non-stop runotulkinnalla. Luvassa on kesäisten runojen tulkintaa.

Taiteilijaseuran kesänäyttelyyn pääsee tutustumaan musiikin tahtiin 21. päivä, jolloin Keuruun Pelimannit tahdittavat kesänäyttelyä musisoiden. Samassa on myös mahdollisuus vierailla kirjailija ja kirjallisuusterapiaohjaaja Heli Hulmin runopajassa.

Kuun viimeisenä torstaina Punnosen talolla on tavattavissa taiteilijoita, kun muun muassa Taiteilijaseuran kesänäyttelyn taiteilijoita on paikalla keskustelua ja kysymyksiä varten.

Tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos