Mummon mökki Sahrajärven näyttämöllä tulee ensi-iltaan vappuaattona

Koronakurimus helpottaa, ja Multian Sahrajärvellä juhlitaan vappua kuin vanhoina hyvinä aikoina teatteriensi-illasta nauttien.

Multian Sahrajärvellä juhlitaan vappua kuin vanhoina hyvinä aikoina teatteriensi-illasta nauttien. Mummon mökin rooleissa nähdään muun muassa Suvi Rajalin, Eliisa Tanner, Satu Lappi, Heli Nevalainen ja Jaana Auer.

25.4. 16:15

Kirjailija Reijo Honkosen kansankomedia Mummon mökki saa ensi-iltansa vapun aattona 30.4. Sahralinnan näyttämöllä. Vapputapahtuma on kylän perinteinen tapahtuma, hienossa kylä- ja nuorisoseurantalon miljöössä.

”Tämä näytelmä on linjassa aiempien vuosien esitystemme kanssa. Sahralinnan vapputapahtuma on perinteisesti ollut näytelmämme ensi-ilta. Korona-aika rajoituksineen teki poikkeuksen, mutta nyt odotamme innolla yleisön saapuvan paikalle seuraamaan, mitä olemme saaneet aikaan. Mummon mökkiä on ollut hauska tehdä, naurua on piisannut, joten odotamme vappuiloittelua hyvässä seurassa”, kertoo näytelmän ohjaaja Jarmo Kirjavainen Sahrajärven näyttämöläisten tunnelmista ensi-illan alla.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos