Peter Vesterbacka tutkaili mahdollisuuksia yhteistyöhön Keuruulla – opiskelijat Aasiasta, Lähi-idästä ja Latinalaisesta Amerikasta voisivat auttaa lukion säilyttämisessä - Elämänmeno - Suur-Keuruu

Peter Vesterbacka tutkaili mahdollisuuksia yhteistyöhön Keuruulla – opiskelijat Aasiasta, Lähi-idästä ja Latinalaisesta Amerikasta voisivat auttaa lukion säilyttämisessä

Rovion ja Slushin voimahahmon visiossa ulkomailta tuodut lukio-opiskelijat jatkavat suomalaistuessaan ammattikorkeakoulujen ja yliopistojen kautta helpottamaan läpi koko yhteiskunnan uhkaavaa työvoimapulaa.

Peter Vesterbacka (keskellä) vieraili keskiviikkona Keuruulla tutkailemassa yhteistyön mahdollisuuksia ulkomaalaisia opiskelijoita pieniin suomalaislukioihin välittävälle yritykselleen. Juttuseurana kuvassa projektipäällikkö vierailun järjestäneestä Joustavat koulutusmallit yhdessä yrityselämän kanssa -hankkeesta (vasemmalla) ja kaupunginjohtaja Noora Pajari.

27.10. 16:51

Nyt on aika siirtyä puheista tekoihin, pelastaa lukio opiskelijapulan ja yritykset työvoimapulan uhasta Keuruullakin, innosti Peter Vesterbacka kuulijoitaan Keuruulla keskiviikkona.

Peliyhtiö Rovion aikoinaan suomalaisille tutuksi tuoma startup-tapahtuma Slushin ja Helsinki – Tallinna -tunnelihankkeen voimahahmo tutustui Keuruulla yhteistyömahdollisuuksia tutkaillen keuruulaisiin yrityksiin ja yrittäjiin, muun muassa HT Laseriin ja Otavan kirjapainoon, sekä seudun koulutus- ja työllisyystilanteeseen.

Tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos