Keuruun keskustan ala-asteella yksi uusi koronatartunta – 18 oppilasta ja yksi opettaja asetettu altistumiskaranteeniin

Valinnaisaineiden vuoksi myös Kivelän koulun oppilaita karanteenissa.

Keuruun ala-asteen oppilaan koronatartunta varmistui maanantaina 4.10 aamupäivällä. Kuvituskuva.

4.10.2021 11:51

Keuruun keskustan ala-asteen yhdellä oppilaalla todettiin viikonloppuna koronatartunta. Keuruun kaupungin sivistysjohtaja Marika Savukoski kertoi tartuntatapauksen varmistuneen maanantaina 4.10.

”Yhdellä Keuruun keskustan ala-asteen 5. luokan oppilaan tartuntaepäily varmistui meille maanantaina aamupäivästä. Tartunnan vuoksi 18 oppilasta ja yksi opettaja on asetettu altistumiskaranteeniin. Toistaiseksi ei ole ollut tarvetta kokonaisten luokkien asettamista karanteeniin. Yhdeltä luokalta karanteenissa on 10 oppilasta ja rinnakkaisluokilta yksittäisiä oppilaita, Savukoski sanoo.

Valinnaisaineiden vuoksi altistumisia on tapahtunut myös Kivelän koulun oppilaille, jotka ovat olleet samassa opetusryhmässä keskustan koulun oppilaiden kanssa.

”Karanteenissa olevat oppilaat jatkavat etäopetuksessa. Muut oppilaat ovat normaalisti lähiopetuksen parissa. Seuraamme tarkasti, miten tilanne kehittyy. Jäljittäjät tekevät työtään ja asetavat tarpeen tullen lisää ihmisiä karanteeniin, jos siihen on tarve, jatkaa Savukoski.

Tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos