Luontoa, maisemaa ja uusia vaikutelmia – Keuruun Taiteilijaseuran vuosinäyttelyssä esittäytyvät vanhat tutut ja aivan uudet tekijät - Elämänmeno - Suur-Keuruu

Luontoa, maisemaa ja uusia vaikutelmia – Keuruun Taiteilijaseuran vuosinäyttelyssä esittäytyvät vanhat tutut ja aivan uudet tekijät

Keuruun Taiteilijaseuran 56:s vuosinäyttely kutsuu katsomaan maisemaa ja luontoa, mutta myös myyttisiä ja abstrakteja sekä hyvän mielen teoksia.

Keuruun Taiteilijaseuran puheenjohtaja Ulla Tulonen ja vuosinäyttelyn jyryttäjä Krister Gråhn esittelivät museon näyttelyn syksyisen nurkkauksen kolmea teosta: Juha Rainion Wiirattin tammea, Harri Lundenin Puuta ja Esko Soinin Sukellusta.

29.9. 7:45

Keuruun Taiteilijaseuran vuosinäyttelyn on jyryttänyt tamperelainen kuvataiteilija Krister Gråhn. Teoksiaan tarjosi 27 eri tekijää ja Gråhn valitsi heidän 68:sta työstään mukaan 55. Näyttelyyn saattoivat tarjota töitään keuruulaiset ja multialaiset taiteilijat sekä henkilöt, joilla on siteitä Keuruuseen. Yhdeltä tekijältä teoksia voi olla enintään kolme ja niiden piti olla vuosilta 2019–2021.

Tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos