Sinisten eduskuntavaaliehdokkaalle Marita Saleniukselle maanpuolustus on ykkösasia - Elämänmeno - Suur-Keuruu

Sinisten eduskuntavaaliehdokkaalle Marita Saleniukselle maanpuolustus on ykkösasia

Sininen tulevaisuus -puolueen vaaliohjelmassa turvallisuus on perusoikeus. Se tarkoittaa poliisin ja puolustusvoimien vahvistamista sekä terveydenhuollon toimivuutta, työtä ja hyvää elämää.

Sinisten eduskuntavaaliehdokas Marita Salenius Multialta kannattaa kiinteistöveron laajentamista koskemaan metsiä, jotta pienten kuntien verotulot voidaan varmistaa myös tulevaisuudessa tai ainakin tulouttaa puunmyynnin pääomavero suoraan siihen kuntaan, missä tämä metsä sijaitsee.

6.4.2019 10:21

Multialainen eduskuntavaaliehdokas Marita Salenius allekirjoittaa täydestä sydämestään Sininen tulevaisuus -puolueensa vaaliteeman Suomen turvallisuuden vahvistamisesta.

– Äitini puolelta armeija on aina ollut elämässäni, verenperintönä. Minulle on itsestään selvää, että Puolustusvoimien tulee saada kaikki, mitä se tarvitsee. Siinä täytyy vain katsella, mistä muualta se voidaan ottaa pois. Tilanne on käynyt sellaiseksi, ettei Suomi lennokeilla pärjää, toteaa Salenius tunnustautuen historian ja sotahistorian innostuneeksi lukijaksi. Aihepiiri on kiinnostanut häntä aina ja kirjoittaessaan aikuisiällä ylioppilaaksi historian yo-kokeesta oli arvosana laudatur.

Tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainokset