Keikkapaikat 60 vuoden varrelta kirjan kansien väliin – Vesa Limmeri kiersi juhlavuotensa kunniaksi kuvaamassa tanssiorkestereiden rumpalina koluamansa soittopaikat - Elämänmeno - Suur-Keuruu

Keikkapaikat 60 vuoden varrelta kirjan kansien väliin – Vesa Limmeri kiersi juhlavuotensa kunniaksi kuvaamassa tanssiorkestereiden rumpalina koluamansa soittopaikat

Vesa Limmeri on kiertänyt 60 vuoden aikana eri tanssiorkestereiden rumpalina pitkän rivin tanssilavoja, seurantaloja, ravintoloita ja muita keikkapaikkoja ympäri maata ja välillä ulkomaillakin. 80-vuotissyntymäpäivänsä kynnyksellä hän sai valmiiksi keikkapaikoista kertovan kuvakirjan.

5.12.2019 6:28

– Sinusta ei ikinä tule soittajaa ja rumpalia sinusta ei tule koskaan, sanoi ohikulkeva ennustajanainen Vesa Limmerille 60 vuotta sitten, kun puheeksi tulivat tuolloin parikymppisen nuoren miehen tulevaisuudenhaaveet.

– No, ensimmäinen ennustus piti paikkansa, mutta jälkimmäinen ei toteutunut. Jo neljän kuukauden kuluttua tuosta soitin nimittäin ensimmäisen keikkani rumpalina yhtyeessä, Limmeri myhäilee.

Tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos