Itsenäisyyspäivänä lämmitetään glögiä ja nautitaan pikkusuolaisia - Elämänmeno - Suur-Keuruu

Itsenäisyyspäivänä lämmitetään glögiä ja nautitaan pikkusuolaisia

Herkulliset croissantit valmistuvat nopeasti valmiista croissant- tai voitaikinasta, ja ilmakuivattu kinkku-tuore basilika-valkosipulivoitäyte mehevöittää ne ihanasti. Päällä seesaminsiemeniä.

5.12.2019 8:00

Kun ilmat viilenevät ja illat pimenevät, on aika valmistaa glögejä. Glögipohja valmistetaan yleensä mehuista, esimerkiksi omena- tai marjamehuista, tai sitten punaviinistä. Omenamehusta syntyy vaalea glögi, jonka voi maustaa esimerkiksi vaniljalla. Myös erilaiset teelaadut sopivat glögiin.

Tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainokset