Ladataan
Uutiset Elämänmeno Puheenvuoro Koronavirus Urheilu Näköislehti Live Kaupallinen yhteistyö Blogit

Oikaisu

Suur-Keuruussa 13.8.2020 julkaistussa kesäkurpitsa-suklaakakun reseptissä mainitaan raaka-aineita, jotka sisältävät sekä gluteenia, hiilihydraatteja että laktoosia vaikka tekstissä sanotaan kakun olevan gluteeniton, hiilariton ja laktoositon. Resepti on gluteeniton vain siinä tapauksessa, että siinä käytetään joko gluteenittomia jauhoja tai mantelijauhoja. Resepti ei täytä vähähiilihydraattisen määritelmää, varsinkaan kun vaihtoehtona on tavallisia tai gluteenittomia jauhoja. "Laktoosittomaan" reseptiin kuuluisi kirjata, että myös suklaan on oltava laktoositonta. Tässä reseptissä raaka-aineeksi mainitaan pelkkä tumma tai sokeriton suklaa.